CENTRUL DE INSTRUIRE ONLINE FLUKE CALIBRATION

16.07.2020

CENTRUL DE INSTRUIRE ONLINE FLUKE CALIBRATION

Ronexprim în calitate de distribuitor autorizat al Fluke Calibration în Romania, vă anunţă lansarea unui nou centru de instruire Fluke Calibration, care oferă pregătire online gratuită pentru metrologi și profesioniști în calibrare. Accesati hub-ul pentru note de aplicație, webinarii, postări pe blog, demo-uri video și multe altele.

   
 
Patru moduri cheie de a decide dacă software-ul Pressure Calibration Automation este potrivit pentru laboratorul dumneavoastră
   
Cu ajutorul automatizării este posibil să economisiti timp, să imbunatăţiţi procesul de etalonare și exactitatea datelor. Doriți să aflați mai multe despre cum să începeți automatizarea procesului de calibrare? Citiți cea mai nouă postare de pe blog.
                                                                                                           

Webinar:  Principiile auditului intern pentru  ISO 17025

Webinar gratuit, la cerere.
Acest webinar oferă sfaturi și informații despre procesul de audit intern și împărtășește cele mai bune practici ale Fluke Calibration pentru efectuarea auditurilor interne.
Prezentarea este susţinută de către reprezentantul Fluke Calibration:
Jeff Gust,  Chief Corporate Metrologist.


 

Webinar: Cum să evitați contaminarea în calibrarea în domeniul presiunii

Webinar gratuit, la cerere.
În acest webinar aflaţi cum puteți evita contaminarea în calibrarea etaloanelor de presiune. Aveţi acces la cea mai nouă colecție de resurse online gratuite.
Prezentarea este susţinută de către reprezentantul Fluke Calibration:
Tim Francis - Business Unit Manager for Pressure and Flow.
 
 
Ghid de selecţie pentru sistemul de achiziţii de date
Fluke 1586A și Fluke 2638A sunt sisteme de achiziție de date care oferă valoare și performanță deosebită. Acest ghid de selecție vă va ajuta să înțelegeți diferențele dintre cele două, punctele forte ale fiecăruia și care dintre ele va răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră curente și viitoare.
 
 
TRAINING & EVENIMENTE