DEMO Day Fluke Biomedical: Dozimetru de radiații RaySafe i3 , 9 iunie, ora 10:00

07.06.2021
Demonstrație LIVE Fluke Biomedical
Miercuri, 9 iunie 2021, ora 10:00       

FLUKE BIOMEDICAL și RONEXPRIM, în calitate de unic distribuitor autorizat al Fluke Biomedical în România, vă invită să participați la o demonstrație live:
 
DEMO DAY - Fluke Biomedical RaySafe i3
Dozimetru de radiații, pentru monitorizare în timp real a expunerii la dozele de raze X


D-nul Fredrik Celen - Manager Produse pe domeniul dozimetriei, găzduiește o demonstrație live a sistemului de dozimetrie personală în timp real RaySafe i3, pentru a arăta măsurătorile de radiații la diferite distanțe față de sursele lor. Vedeți cum să accesați și să interpretați rezultatele măsurătorilor și profitați de ocazie pentru a pune întrebări specifice despre modul în care ați utiliza un sistem de dozimetrie personală. Fie că aveți deja un sistem de dozimetrie în timp real sau că explorați opțiuni de a îl utiliza, adresați cele mai dificile întrebări pentru echipa noastră de experți. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Fredrik Celen împărtășește peste un deceniu de experiență în materie de siguranță împotriva radiațiilor lucrând cu Fluke Health Solutions. De-a lungul carierei sale, el a jucat un rol esențial în crearea platformei de dozimetrie RaySafe, lider în industrie. Pasiunea lui Fredrik pentru siguranța împotriva radiațiilor îi permite să preia problemele cu care vă confruntați în fiecare zi și să le transforme într-o tehnologie de salvare a vieții, ușor de utilizat, astfel încât să puteți fi împuterniciți ca erou zi de zi.

Participarea este gratuită, iar sesiunea durează aproximativ 30 minute.

 

  Participați la demonstrație