Fluke 279 FC – Primul Multimetru digital cu camera in infrarosu din lume

09.05.2016

 
O noua revolutie in tehnologia masurarii

Fluke 279 FC – Primul Multimetru digital cu camera in
infrarosu din lume


Fluke 279 FC – este primul multimetru digital cu camera in infrarosu integrata, proiectat pentru a creste productivitatea in fabrica dumneavoastra. Fluke 279 FC permite identificarea foarte rapida a problemelor din aplicaţiile industriale avand astfel intotdeauna sub observatie parametrii de functionare ai echipamentelor dvs.
                                                                   
Fluke 279 FC este instrumentul ideal pentru a verifica contactele imperfecte sau anumite defecte intr-un panou electric, pentru a masura tensiunea si curentul (prin intermediu cordonului flexibil Fluke Iflex).
                                                        
Ecranul mare, cu afisaj color este perfect pentru vizualizarea foarte buna si clara a imaginilor in infrarosu.
 
Compatibil cu aplicatia Fluke Connect®.           
Sistemul Fluke Connect® permite masurarea simultana a parametrilor in mai multe puncte dintr-o locatie pentru a identifica rapid problemele din instalatie. Astfel puteti vizualiza datele masurate direct pe smartphone-ul dumneavoastra prin aplicatia Fluke Connect®, imbunatatind astfel comunicarea cu echipa de intretinere, siguranta si productivitatea.                 De ce sa achizitionati acest instrument?
 
- Doua instrumente intr-unul singur
Multimetru digital True RMS + Camera in infrarosu;
- 15 functii: Tensiune AC/DC 1000V, Curent AC 2500 A (prin intermediul cordonului flexibil Fluke Iflex), Rezistenta, Frecventa, Capacitate, Testare diode, Min/Max/Avg, , Hold, Continuitate ,Iluminare afisaj;
- Detector IR : - rezolutie: 80 x 60; domeniu de temperatura : -10°C – 200°C;                                                            
- Display LCD color 3.5”;
- Bluetooth pentru utilizarea aplicatiei Fluke Connect®
- Protectie : CAT III 1000V / CAT IV 600V;
- Baterie Li-Ion reincarcabila ce permite o autonomie de pana la 10 ore.Sistemul wireless Fluke Connect® - va permite sa transferati datele masurate cu diferite  instrumente de testare la telefoanele inteligente conectate, imbunatatind astfel comunicarea cu echipa de intretinere, siguranta si productivitatea.
Gama de instrumente Fluke Connect include mai mult de 20 de aparate: multimetre digitale, camere cu infrarosu, testere de izolatie, multimetre de proces si alte modele specifice pentru masurarea tensiunii, curentului si temperaturii. 
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la:
RONEXPRIM - str. Cotiturii, nr. 5,  sector 1, Bucuresti, 010885, Romania
T: 021 314 35 99, -98, -97; M: 0372 127 400; F: 021 313 62 44; 
   E: office@ronexprim.com; 
W
www.ronexprim.com