Oferta pana la 30.06.2017: Noile testere pentru instalatii Fluke Seria 1660

09.02.2017
Noile testere pentru instalatii Fluke Seria 1660
Lucrați mai sigur, protejați instalația testată, partajați rezultatele.


•    Permite distribuirea datelor masurate colegilor sau clienților în mod wireless, direct de pe smartphone.
•    Functia de testare automata va permite sa efectuati 5 teste esentiale printr-o singura apasare de buton, reducand astfel durata testarilor cu pana la 40%.
•    Funcţia Insulation PreTest vă împiedică să efectuaţi teste dacă exista echipamente conectate la reteaua electrica. Acest lucru contribuie la eliminarea posibilității defectării accidentale.
   
                                   
 
Compatibil cu aplicatia Fluke Connect®.           
•    Sistemul Fluke Connect® permite masurarea simultana a parametrilor in mai multe puncte dintr-o locatie pentru a identifica rapid problemele din instalatie. Astfel puteti vizualiza datele masurate direct pe smartphone-ul dumneavoastra prin aplicatia Fluke Connect®, imbunatatind astfel comunicarea cu echipa de intretinere, siguranta si productivitatea. Gama de instrumente interconectabile cu aplicatia Fluke Connect® include mai mult de 20 de aparate: multimetre digitale, camere cu infrarosu, testere pentru rezistenta de izolatie, multimetre de proces si alte modele specifice pentru masurarea tensiunii, curentului si temperaturii.

•    Puteti descarca aplicatia GRATUIT din App Store si Google Play!    
            
•    În plus, puteți să salvați rezultatele testelor în spațiul de stocare Fluke Cloud™. Deoarece nu trebuie să vă mai notați datele pe hârtie, evitați astfel eventualele erori de transcriere. Stocarea în cloud vă asigură o modalitate rapidă, sigură și precisă de a stoca toate datele testelor și de a crea certificate de testare cu software-ul Fluke DMS.
 
Comanda acum si primesti un Fluke Seria T100 + Software Cadou!


 
 
Oferta este valabila pentru toate comenzile plasate pana la 30.06.2017