Revoluționar! Localizarea scurgerilor de gaze cu Fluke ii900

22.04.2019


REVOLUȚIONAR de la Fluke!
Localizarea scurgerilor de gaze!


Fluke ii900 Cameră Sonică Industrială
 
Scurgerile în sistemele de aer comprimat, gaze și vid afecteaza timpul de funcționare si eficienta liniei de producției.

În timp ce pierderea de aer intr-o linie presurizata reprezinta o problemă cunoscută, localizarea scurgerilor a fost o problemă constanta și plictisitoare - până acum. Cu camera sonica industrială Fluke ii900, echipa dvs. de întreținere poate identifica rapid locația pierderilor de aer comprimat și/sau vid. Cu o pregătire minimă, tehnicienii dvs. de întreținere pot începe să identifice scurgerile de aer în timpul perioadelor normale de intretinere, chiar și în timpul orelor de funcționare de vârf.

Acesata camera industriala oferă o nouă modalitate de a identifica problemele utilizând sunetul. Este un instrument intuitiv, ușor de utilizat, care poate localiza scurgerile frecvente de aer sub presiune sau vid, chiar și în medii de producție extrem de zgomotoase. O localizare a locului de scurgere este determinată prin distingerea direcției de unde este generat sunetul coroborată cu întârzierile de timp care apar ca urmare a trecerii sunetului printr-o serie de microfoane. Un SoundMap ™ este afișat în culori suprapuse peste imaginea vizuală ce permite o localizare vizuală ușoară. Cu o matrice completă de microfoane, este ușor să scanați o suprafață mare și chiar să identificați scurgerile de aer de la distanță.

În cele din urmă este o modalitate mai bună, mai rapidă si mai simplă de a depista scurgerile de aer comprimat, de gaz sau pierderi de vid.

Avantaje:

•    Utilizati mai bine aceleași compresoare de aer - micsorati cheltuielile  cu reparatiile capitale ale compresoarelor respective sau cheltuielile pentru  instalarea unui compresor suplimentar
•    Asigurați o presiune adecvată a aerului pentru echipamentul dumneavoastră pneumatic
•    Reduceti costurile cu consumul de energie
•    Reduceți timpul de detectare a scurgerilor
•    Îmbunătățiți fiabilitatea liniei de producție
•    Introduceti detectarea scurgerilor in procedurile de intretinere periodica
•    Instruiți echipa în câteva minute
•    Validați reparațiile la fața locului
 
SOUNDSIGHT™
TECHNOLOGY


IMAGINI ACUSTICE
Suprapunere in timp real: harta sunet SoundMap ™ cu imagini vizuale

SENSIBILITATE
Detecteaza pierderi de 0.005 CFM la 100PSI de pana la 32.8 feet* (10metri)

DOMENIU DE FRECVENȚĂ
De la  2kHz la 52kHz

DISTANTA MAXIMĂ DE OPERARE
Până la 164 feet (50 metri)*

AFISAJ
7 inch 1280 x 800 ecran LCD tactil capacitivSoundSight™ se referă la tehnologia Fluke de transformare a undelor sonore într-o imagine vizuală.
* În funcție de condițiile ambientale
 

Pentru informații suplimentare si cerere ofertă, click aici.