Ronexprim participa la CNEE 2017

23.10.2017

 
                                                           Ronexprim, alaturi de partenerii sai
                                              va participa in perioada 25 - 27 octombrie 2017, la SINAIA, la


Conferinta Nationala si Expozitia de Energetica - CNEE 2017

cu o expozitie si o  prezentare in domeniul
echipamentelor si sistemelor de monitorizare a calitatii energiei. 
Conferinta se desfasoara o data la 2 ani si reuneste specialisti din unitatile de exploatare a instalatiilor energetice (producerea, transportul si distributia energiei electrice si termice), consumatorilor, institutiilor de proiectare si cercetare, institutiilor de invatamant superior, fabricantilor de echipamente/produse si furnizorilor de servicii etc., interesati in schimbul de opinii, idei, solutii si realizari recente, cu aplicabilitate la diversele activitati ale domeniului energetic.

Anul acesta va avea loc o dezbatere cu tema "Implementarea Codurilor Paneuropene - Provocari" la care participarea este libera!

Organizatori: Societatea Inginerilor Energeticieni din România (SIER), C.N. Transelectrica S.A., Hidroelectrica, Electrica, Grupul CEZ in România, Romelectro, ISPE, INCDIE ICMET Craiova, Complexul Energetic Oltenia,     Sucursala Electrocentrale Rovinari, Sucursala Electrocentrale Turceni, Sucursala Electrocentrale Isalnita, Sucursala Electrocentrale Craiova

Parteneri:  Institutul Român de Energie (IRE), CNR CIGRE, Complexul Energetic Hunedoara, Sucursala Electrocentrale Deva.

Mai multe detalii pe: http://www.sier.ro/CNEE.html