Ronexprim va participa la cea de-a 2-a ediție a conferinței EnergyFest 2024, organizată de UPB în perioada 14-16 martie 2024

11.03.2024
Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că firma Ronexprim va participa la cea de-a 2-a ediție a conferinței EnergyFest 2024, organizată de Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica din București, în perioada 14-16 martie 2024.
 
Ronexprim la EnergyFest 2024
 
Conferința (în cadrul căreia va exista și expoziție), va avea loc la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie PolitehnicaSplaiul Independenței, nr. 313, corpul AN.
 
Avem plăcerea să vă invităm la standul nostru, unde vor avea loc prezentări ale echipamentelor profesionale oferite de către partenerii noștri.

 
În cadrul EnergyFest vor fi prezentate instalații pentru producerea energiei electrice, surse de energie regenerabile, instalații de reciclare a deșeurilor, turbine eoliene.
 
 
 
Mai jos puteți vedea poze de la standul Ronexprim (corpul AN) de la expoziția EnergyFest care s-a desfășurat anul acesta în cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica.