Webinar AMETEK Spectro Scientific: "Uzura mecanismelor - Cum putem prelungi timpul de funcționare a echipamentelor", joi, 17 noiembrie, ora 18:00

16.11.2022
WEBINAR AMETEK Spectro Scientific
Joi, 17 noiembrie, ora 18:00

RONEXPRIM, în calitate de distribuitor exclusiv al firmei AMETEK Spectro Scientific  în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:
 
Uzura mecanismelor - Cum putem prelungi timpul de
funcționare a echipamentelor


Despre uzura mecanismelor și cum reduceți timpul de funcționare a echipamentelor
 
În acest webinar veți afla cum puteți prelungi timpul de funcționare a echipamentelor dvs., urmărind gradul de uzură al mecanismelor care poate fi clasificat după cum urmează: uzură acceptată, severă, avansată și catastrofală.

Uzura mecanismelor duce la funcționarea necorespunzătoare a acestora având drept consecință pierderi costisitoare în producție.

Măsurarea concentrației de total particule feroase în PPM la uleiurile aflate în exploatare poate identifica din timp gradul de uzură evitând astfel defecțiunile neprevăzute.


Specialiștii de la Ametek Spectro Scientific recomandă Minilaboratorul pentru analiza uleiurilor, MiniLab și analizorul FieldLab pentru a determina rapid și precis starea de degradare a uleiurilor care produc uzura mecanismelor.

 
Prezentarea va fi susținută de către:
    * Ray Garvey - Consultant, Ametek
   
* Daniel Walsh - Director, Technical Sales Support / Commercial Product Strategy la Ametek Spectro Scientific 

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 60 de minute.