Webinar Fluke Biomedical: "Înțelegerea funcționării dozimetrelor de radiații de suprafață", 19 mai, ora 10:00

17.05.2021
WEBINAR Fluke Biomedical
Miercuri, 19 mai 2021, ora 10:00       

FLUKE BIOMEDICAL și RONEXPRIM, în calitate de unic distribuitor autorizat al Fluke Biomedical în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:
 
Înțelegerea funcționării dozimetrelor de radiații de suprafață:
Avantajele și dezavantajele acestei tehnologii puternice


Alăturați-vă acestui webinar pentru a afla avantajele și dezavantajele diferitelor tehnologii constructive existente în dozimetrele de radiații de suprafață.
 
Ce este cu adevărat important în alegerea unui dozimetru de radiație de suprafață? Există o muțime de factori implicați în alegerea dozimetrului de radiație de suprafață potrivit pentru aplicația de la locul dumneavoastră de muncă: sensibilitate ridicată, timp de răspuns rapid, interval dinamic larg, răspuns energetic bun.
 
Aparatele de măsurare a radiațiilor se prezintă sub mai multe forme constructive. Pentru prevenirea expunerii periculoase este esențial să știți cum să citiți rezultatele și să înțelegeți exactitatea acestora.
Magnus discută despre tehnologia din spatele dozimetrelor, despre avantajele și dezavantajele fiecărui tip de aparat de măsurare a radiațiilor și obțineți astfel informații ce vă ajuta la a selecta tehnologia potrivită pentru aplicația dumneavoastră.

După participarea la webinar, sunt oferite credite ACI și certificate de participare.
 
Prezentarea va fi susţinută de către:
  • Edwin Snel, Magnus Smith și Patrik Andersson

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 1 oră si include o sesiune de întrebari şi răspunsuri.
 
Dacă nu vă puteți alătura live, înregistrați-vă oricum și vi se va trimite versiunea înregistrată a webinarului, după sesiunea live.

 

  Înregistrați-vă la webinar