Webinar Fluke Biomedical: "RaySafe i3 - Dozimetru de radiații pentru monitorizare în timp real", 30 iunie 2021, ora 18:00

28.06.2021
FLUKE BIOMEDICAL și RONEXPRIM, în calitate de unic distribuitor autorizat al Fluke Biomedical în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:
 
RaySafe i3 - Dozimetru de radiații pentru monitorizare în timp real
 

Acest webinar vă va familiariza cu abordarea unică de a „vedea” doza de radiații pentru a vă ajuta la diminuarea expunerii la radiații X în timpul procedurilor cu emisii ridicate, cum ar fi radiologia intervențională. Aflați cum funcționează sistemul pentru a vizualiza expunerea la raze X în timp real folosind grafice cu bare ușor de citit. Feedbackul instant ajută personalul medical să învețe și să adapteze comportamentul în timp real pentru a minimiza expunerea la radiații inutile.

Sistemul de monitorizare a radiațiilor în timp real RaySafe i3 include un set de dozimetre de radiații personale, un afișaj și software pentru a oferi o vizualizare completă și imediată a expunerii la radiații. Măsurătorile sunt stocate simultan pentru analiza post-procedură, facilitând învățarea continuă și permițând comparații în timp, între laboratoare și utilizatori.

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 1 oră si include o sesiune de întrebari şi răspunsuri.
 
Dacă nu vă puteți alătura live, înregistrați-vă oricum și vi se va trimite versiunea înregistrată a webinarului, după sesiunea live.

 

  Înregistrați-vă la webinar