Webinar Fluke Calibrare: "Lansare Cubyt™, cea mai mare bibliotecă de informaţii legate de calibrare şi metrologie din lume.", 12 noiembrie, ora 17:30

12.11.2020
WEBINAR Fluke Calibrare
Joi, 12 noiembrie 2020, ora 17:00   

RONEXPRIM, în calitate de distribuitor autorizat al Fluke Calibration în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:
 
 "Lansare Cubyt™, cea mai mare bibliotecă de informaţii legate de
calibrare şi metrologie din lume."

Fluke Calibration se bucură să anunţe lansarea Cubyt™, cea mai mare bibliotecă de informaţii legate de calibrare şi metrologie din lume, la îndemâna dumneavoastră. Cubyt™ este dedicat profesioniştilor din calibrare şi metrologie care au nevoie de specificaţii, documentaţie, broşuri şi alte informatţi şi documente despre instrumente, în scopul etalonării acestora.

Cubyt™, comunitatea profesioniştilor din calibrare şi metrologie, oferă prima bibliotecă universală pentru informaţii din metrologia aplicată şi este dedicată dezvoltării măsurării ştiinţifice pretutindeni. Alimentată de Fluke Calibration şi deschisă tuturor, Cubyt™ oferă o bibliotecă de informaţii pentru un număr de echipamente de măsură şi testare în continuă creştere.


Pentru înscriere: click aici