Webinar Fluke: "NOUA cameră sonică de precizie Fluke II910", 26 noiembrie, ora 13:00

24.11.2020
WEBINAR Fluke
Joi, 26 noiembrie 2020, ora 13:00
                                                            


RONEXPRIM, în calitate de distribuitor autorizat al Fluke Europe B.V. în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:

 
"NOUA cameră sonică de precizie Fluke II910 – ce înglobează o tehnologie revoluționară pentru detectarea sigură și timpurie a descărcărilor parțiale"

 
Descărcarea parțială (PD), este o defecțiune parțială a izolatorului ce apare adesea la echipamentele electrice de medie și înaltă tensiune cum ar fi liniile electrice de înaltă tensiune, transformatoarele, turbinele, tablourile electrice etc. Descărcarea parțială (PD) poate provoca accidente catastrofale ale sistemului, precum scurgeri de ulei sau incendiu, urmate de întreruperi ale alimentării cu energie electrică, pierderi economice semnificative și chiar potențiale amenințări la adresa vieții umane. De-a lungul anilor, s-au dezvoltat diverse tehnologii de detectare a PD, în timp ce oamenii caută încă o modalitate mai ușoară de localizare și analiză a acesteia.
 
În acest webinar, pentru a vă reîmprospăta cunoştinţele despre înțelegerea cu privire la detectarea și analiza PD, Fluke va introduce o nouă cameră sonică - Fluke II910 Precision Acoustic Imager – ce înglobează o tehnologie revoluționară. Alimentat de tehnologia Soundsight ™ patentată de Fluke și algoritmul avansat de inteligență artificială (AI), II910 poate localiza imediat PD și poate furniza date bogate pentru analiză și raportare.
 
Inregistrați-vă la webinar pentru a obține mai multe informații despre această soluție de la expertii Fluke în domeniu!
 
De reținut:
• Aflați elementele fundamentale ale descărcării parțiale (PD): cauzele și consecințele descărcării parțiale (PD) în instalațiile dvs.
• Aflați tehnologia de emisie acustică, o metodă neconvențională de detectare a PD care este adoptată de Fluke II910
• Aflați informaţii despre principalele caracteristici ale camerei sonice de precizie Fluke II910 și cum puteţi beneficia de acestea la întreținerea instalației electrice

Prezentarea va fi susţinută de către reprezentantul Fluke:
Tako Feron |Global Product Manager Acoustic Imaging la Fluke Corp.

Participarea este gratuită, iar sesiunea durează aproximativ 1 oră.
  
Dacă vă veţi înscrie până în ziua evenimentului, veţi putea accesa versiunea înregistrată a webinarului, după sesiunea live.

Pentru înscriere: click aici