Webinar Malvern Panalytical - "Masterclass 3: Dezvoltarea metodei analitice şi sfaturi practice în legătură cu eşantionarea pentru obţinerea celor mai bune rezultate", 18 noiembrie, ora 08:00

16.11.2020
WEBINAR Malvern Panalytical
Miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 08:00
                                               
 
Ronexprim, în calitate de distribuitor autorizat al Malvern Panalytical (UK) în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:

"Masterclass 3: Dezvoltarea metodei analitice şi sfaturi practice în legătură cu eşantionarea pentru obţinerea celor mai bune rezultate"

În acest webinar ne vom concentra pe procesul de dezvoltare a unei metode analitice de măsurare a distribuţiei dimensiunii particulelor prin difracţie laser cu dispersia în aer a probei. Se vor prezenta aspecte practice legate de eşantionare şi de mentenanţă a instrumentului pentru a obţine rezultate reproductibile şi de încredere.

Prezentarea va fi susţinută de către reprezentantul Malvern Panalytical:
Dr Chanwook Park, Applications +amp;amp; Product Manager at Malvern Panalytical

Participarea este gratuită, iar sesiunea durează aproximativ 1 oră, fiind urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.     

Dacă vă veţi înscrie până în ziua evenimentului, veţi putea accesa versiunea înregistrată a webinarului, după sesiunea live.

Pentru înscriere
click aici