Webinar Malvern Panalytical: "Cele mai bune practici pentru dezvoltarea metodelor analitice de măsură pentru dimensiunea particulelor. De ce nu toate metodele se nasc egale?", 30 noiembrie, 17:30

29.11.2021

WEBINAR Malvern Panalytical
Marți, 30 noiembrie 2021, ora 17:30

Ronexprim, în calitate de distribuitor autorizat al firmei Malvern Panalytical în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:
 

Cele mai bune practici pentru dezvoltarea metodelor analitice de măsură pentru dimensiunea particulelor. De ce nu toate metodele se nasc egale?

 
Stabilirea unor parametrii realiști pentru un material este critică pentru a ne asigura că produsul se comportă așa cum ne-am dori. Printre acești parametri, dimensiunea și distribuția dimensională a particulelor sunt adesea considerate importante. De ce se întamplă aceasta și cum știm dacă metoda analitică de determinare a dimensiunii particulelor poate fi îmbunătățită sau optimizată?
 
În acest webinar vom explora în profunzime tehnica difracției laser pentru măsurarea dimensiunii particulelor cu Mastersizer 3000
prin intermediul a numeroase aplicații.
 
Vom investiga procesul de dezvoltare, optimizare și validare a metodelor analitice wet&dry și vom arunca o privire și la transferul de metode între platforme.

De asemenea, vom vorbi și despre serviciile customizate oferite de Concept Life Sciences, fie că ele se referă la măsurători individuale sau la dezvoltarea/transferul și validarea de metode.

Prezentarea va fi susținută de către reprezentații
Malvern Panalytical:
 
* Stephen Ward-SmithSegment Marketing Manager
  * Mark Walters - Product Manager Micro-Materials
 
* Paul Senior - Technical Leader Physical Characterization

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 1 oră și include o sesiune de întrebări și răspunsuri.