Webinar Malvern Panalytical - Demonstratie live online: Procesul de transfer pentru metoda analitica cu Mastersizer - 18 iunie, ora 17:30

15.06.2020

Webinar Malvern Panalytical - Demo Live: Procesul de transfer pentru metoda analitica cu Mastersizer 

Ronexprim, in calitate de distribuitor autorizat al Malvern Panalytical (UK) in Romania, va invita sa participati la webinarul cu tema "Procesul de transfer pentru metoda analitica cu Mastersizer".
Data: joi, 18 iunie 2020
Ora: 17:30 

Este momentul sa va upgradati echipamentul pentru determinarea dimensiunii particulelor – 4.

 
Subiecte care vor fi dezbatute in cadrul webinarului:
Va invitam sa va alaturati in demonstatia live pe care o facem din laboratoarele de aplicatii Malvern Panalytical, unde vom masura cateva probe, atat pe Mastersizer 2000, cat si pe Mastersizer 3000. Va vom arata cum lucreaza instrumentele software pentru transferul de metoda si vom face o comparatie a rezultatelor obtinute pe ambele instrumente.

Inregistrarea este necesara pentru a putea participa la acest eveniment. Daca nu v-ati inregistrat, va rugam sa faceti acest lucru acum, accesand link-ul de mai jos.

Ulterior, webinarul este disponibil pentru vizualizare, in format video. Daca va veti inscrie pe site-ul Malvern Panalytical, veti putea accesa versiunea inregistrata a webinarului, la cateva zile dupa sesiunea live.
 
Pentru înregistrare
click aici