Webinar Malvern Panalytical: "Întreabă un expert - asigurarea integrității probei în timpul măsurătorilor potențialului Zeta", joi, 18 august, ora 17:30

09.08.2022

WEBINAR Malvern Panalytical
Joi, 18 august, ora 17:30

Ronexprim, în calitate de distribuitor autorizat al firmei Malvern Panalytical în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:

Întreabă un expert – asigurarea integrității probei în timpul

măsurătorilor potențialului Zeta


Utilizarea Zetasizer în măsurarea potențialului Zeta

Împrăștierea electroforetică a luminii (ELS) este o tehnică prin care se măsoară potențialul Zeta al dispersiilor de particule și al soluțiilor macromoleculare. Pentru a înțelege mai bine, potențialul Zeta este sarcina de suprafață prin care o particulă sau macromoleculă este utilizată în prognoza stabilității dispersiei, fiind, de asemenea, capabilă în furnizarea unor date despre probă.

În cadrul acestui webinar vă vom oferi sfaturi practice și vă vom arăta cum să configurați măsurătorile pentru a ne asigura că deprindeți cunoștințele necesare și veți evita compromiterea integrității probei.

Puteți adresa întrebări în cadrul acestei sesiuni despre mostre, pregătirea probei, cum se creează un experiment sau cum se realizează o analiză. Ne vom asigura că veți deprinde informații utile dupa acest webinar și, indiferent de ceea ce doriți să aprofundați în cadrul acestuia, ne dorim să vă câștigăm încrederea, pentru ca dumneavoastră să obțineți rezultatele dorite.


Tematica abordată:
   
În ce mod și cu ce scop este utilizată ELS
   
Aflați cum să preparați probele pentru măsurătorile potențialului Zeta
    Aflați cum se măsoară probele de conductivitate ridicată pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite

Puteți adresa propriile întrebări la adresa askanexpert@malvernpanalytical.com sau folosind hashtagul #MPexpert pe Twitter.


Întrebările pot fi adresate cu 10 zile înaintea evenimentului.

Prezentarea va fi susţinută de către:
    Michael Kaszuba - Technical Support Manager la Malvern Instruments
 

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ o oră și include o sesiune de întrebări și răspunsuri.