Webinar Malvern Panalytical: "Metode histologice utilizare în studiul țesuturilor lezate", marți, 27 septembrie, ora 17:30

22.09.2022

WEBINAR Malvern Panalytical
Marți, 27 septembrie, ora 17:30

Ronexprim, în calitate de distribuitor autorizat al firmei Malvern Panalytical în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:

Metode histologice utilizate în studiul țesuturilor lezate

Metode histologice pentru vindecarea țesuturilor

Histologia are un rol crucial în procesul descoperirii și dezvoltării medicamentelor: de la cercetarea și dezvoltarea în stadiile incipiente până la studiile clinice.

Micromediul tisular joacă un rol critic în vindecare. Pentru a dezvolta terapii capabile să trateze specific o patologie, este vital să studiem aceste nișe patogene și să identificăm anomaliile celulare și moleculare care fac posibilă apariția bolii. Înțelegerea dobândită în aceste studii ne permite să luăm decizii corecte și fundamentate pentru dezvoltarea medicamentului și a dozei corespunzătoare.

În cadrul acestui webinar, Ross Dobie vă va explica modul cum tehnicile de colorare, inclusiv colorarea prin imunofluorescență multiplex (mIF) și hibridizarea in situ pentru ARNm (RNAscope) oferă perspective asupra patogenezei bolii și contribuie la descoperirea medicamentelor în domeniile fibrozei și imuno-oncologiei.

Tematica abordată:
   
 Veți afla despre o serie de tehnici histologice disponibile pentru vizualizarea și cuantificarea expresiei proteinelor și ARNm
   
 Veți afla despre imunofluorescența multiplex (IF) și RNAscope
   
 Veți învăța despre fluxurile de lucru în Histologie
   
 Veți vedea studii de caz practice care descriu cum aceste fluxuri de lucru pot informa despre
     descoperirea medicamentelor în domeniile fibrozei și imuno-oncologiei


Prezentarea va fi susţinută de către reprezentantul Malvern Panalytical:
    Ross Dobie - Senior Scientist


Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 15 minute și include o sesiune de întrebări și răspunsuri.