Webinar Malvern Panalytical: "Reduceți costurile prin optimizarea dozării coagulanților în cadrul proceselor de tratare a apei", 23 iunie, ora 9:00

22.06.2021
WEBINAR Malvern Panalytical
Miercuri, 23 iunie 2021, ora 9:00


Ronexprim, în calitate de distribuitor autorizat al Malvern Panalytical (UK) în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:
 
  "Reduceți costurile prin optimizarea dozării coagulanților
în cadrul proceselor de tratare a apei"

Monitorizarea potențialului zeta
 
În cadrul acestui webinar vom prezenta câteva studii de caz unde vom vedea beneficiile măsurării potențialului zeta în procesele de tratare a apelor. Vor fi arătate atât rezultatele obținute cu echipamente de laborator (Zetasizer Lab), cât și cu echipamente on-line, automate (Zetasizer WT).
 
În general, stațiile de tratare a apelor apelează la soluții on-line pentru monitorizarea potențialului zeta, astfel încât orice modificare a acestuia să fie imediat tradusă prin modificarea cantității de aditivi în proces.

Beneficiile urmăririi modificării potențialului zeta on-line vor fi prezentate din experiența real life a unor companii precum Tacoma Water sau Aurora Water, precum și a altor provideri de apă tratată din Marea Britanie și Statele Unite.

Prezentarea va fi susţinută de către reprezentantul Malvern Panalytical:
  • Dr. Anand Tadas

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 1 oră, fiind urmat de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.     
 
Dacă vă veţi înscrie până în ziua evenimentului, veţi putea accesa versiunea înregistrată a webinarului, după sesiunea live.


 Înregistrați-vă la webinar