Webinar Malvern Panalytical: "Resurse pentru susținerea inovațiilor în domeniul chimiei", vineri, 9 septembrie, ora 17:30

06.09.2022

WEBINAR Malvern Panalytical
Vineri, 9 septembrie, ora 17:30

Ronexprim, în calitate de distribuitor autorizat al firmei Malvern Panalytical în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:

Resurse pentru susținerea inovațiilor în domeniul chimiei

Implicare pentru protejarea mediului si schimbarilor climatice
 

Prin activitatea noastră avem un rol important în protejarea mediului și a schimbărilor climatice. Furnizăm produse și servicii care au ca obiectiv principal reducerea poluării și ne implicăm pentru a trăi într-un mediu sănătos.

Echipa noastră de chimiști evaluează impactul pe care îl avem asupra mediului și ne asigurăm că folosim cele mai noi și moderne tehnici pentru a avea un impact pozitiv.

În cadrul acestui webinar dorim să vă arătăm care sunt metodele pe care le utilizăm în protejarea mediului. În această serie de webinarii abordăm subiecte precum fotochimia dar și relațiile dintre solvenți și reactivi. Helen Sneddon, profesor de Chimie la Universitatea din York și directorul Centrului de Excelență pentru Chimie Verde, vă va explica care este impactul asupra mediului din industria farmaceutică și al descoperirilor din domeniul chimiei.

Tematica abordată:
   
 Exemple de instrumente practice pentru alegerea solvenților și reactivilor astfel încât impactul asupra mediului să fie minim
    Resurse tehnologice care pot contribui la îmbunătățirea proceselor
    Parametrii care pot fi măsurați în vederea îmbunătățirii proceselor


Prezentarea va fi susţinută de către:
    Helen Sneddon - Professor of Sustainable Chemistry at The University of York and Director of
     The Green Chemistry Centre of Excellence,
University of York

 

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ o oră și include o sesiune de întrebări și răspunsuri.