Webinar Milestone: Alegerea corecta a tehnicii de pregatire a probelor pentru analiza elementala - joi, 16 aprilie 2020

10.04.2020

Alegerea corecta a tehnicii de pregatire a probelor pentru analiza dumneavoastra elementala: care sunt factorii cheie? Acesta este principalul subiect care va fi abordat în Webinar Milestone 'Analiza elementala de laborator'.

Data ' Webinar Milestone Analiza elementala de laborator': 16 aprilie 2020, ora 10:00 / ora 17:00
Workshop virtual cu Webcams




Digestia cu microunde este cea mai utilizată tehnică de preparare a probelor pentru analize AA, ICP-OES sau ICP-MS. Când vine vorba de pregătirea probelor, o digestie completă și de înaltă calitate este esențială pentru realizarea unei analize elementale precise.

Capabilitatea laboratoarelor a devenit și mai critică odata cu cresterea  domeniilor  de  analiza a probelor , de necesitatea de a atinge limite mai mici de detectare și de a asigura o productivitate ridicată.
 
Acest webinar educațional își propune să vă ofere sfaturi valoroase despre cum puteți evalua cea mai bună soluție de preparare a probelor pentru nevoile dvs. Numarul dumneavoastra de probe zilnice  si aplicatia dumneavoastra sunt parametri principali împreună cu calitatea digestiei. Webinarul va atinge mai multe subiecte, cum ar fi tipul probei, masa probei, amestecurile de acid, impactul calității digestiei asupra analizei, randamentul și ușurința de utilizare.


Inregistrarea este necesara pentru a putea participa la acest eveniment. Daca nu v-ati inregistrat, va rugam sa faceti acest lucru acum, accesand link-ul de mai jos.

Joi, 16 aprilie 2020, ora 10:00

 Inregistreaza-te acum!
sau
Joi, 16 aprilie 2020, ora 17:00

Inregistreaza-te acum!


Dr. Gianpaolo Rota                           Dr. Diego Carnaroglio
Product Manager Milestone        Application Manager at Milestone