Webinar Milestone: "Factorii de reducere a costurilor în vederea preparării probelor”, 26 mai, ora 12:00 sau 19:00

24.05.2021
WEBINAR MILESTONE
Miercuri, 26 mai 2021, 
ora 12:00 sau 19:00

RONEXPRIM, în calitate de distribuitor exclusiv al MILESTONE în România, vă invită să participați la webinarul cu tema:

 
„Factorii de reducere a costurilor în vederea preparării probelor”


În acest webinar veți descoperi care sunt cei 3 factori care influențează reducerea costurilor în vederea preparării probelor cu ajutorul sistemului cu microunde.
Din perspectiva unui manager de laborator sau a unui chimist, procesul de preparare a probelor are un impact semnificativ asupra rezultatelor analizei de metale. Tehnici stabilite, eficiente și robuste, sunt disponibile cu beneficii tangibile, cum ar fi viteza, reproductibilitatea și rentabilitatea.
Obiectivul preparării probelor este de a echilibra timpul și calitatea datelor, dezvoltând astfel fluxuri de lucru cu randament ridicat și reducând, în același timp, raportul cost-per-probă.

Tematica abordată:


- Timpul de operare -  datorită noilor tehnologii inovatoare, operatorul reduce timpul de lucru și elimină pașii de curățare
- Costuri de exploatare – alegerea corectă a sistemului de digestie cu microunde poate influența costurile generate de analize, mentenanță și consumabile.
- Productivitate – comparativ cu alte sisteme convenționale, sistemul de digestie cu microunde MILESTONE este mult mai ușor de operat, îmbunătățind fluxul de lucru al laboratorului.

Prezentarea va fi susținută de către reprezentantul Milestone:

Gianpaolo Rota – Product Manager

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 45 de minute, fiind urmat de o sesiune de intrebări și răspunsuri.
 
Dacă vă veţi înscrie până în ziua evenimentului, veţi putea accesa versiunea înregistrată a webinarului, timp de câteva zile după sesiunea live.


 Înregistrați-vă la webinar