Webinar Milestone: "Top 3 metode pentru simplificarea analizei mercurului”, 23 februarie, ora 10:00 sau 17:00

22.02.2021
WEBINAR MILESTONE
Marți, 23 februarie 2021, 
ora 10:00 sau 17:00

RONEXPRIM, în calitate de distribuitor exclusiv al Milestone în România vă invită să participați la webinarul cu tema:
 
"Top 3 metode pentru simplificarea analizei mercurului”

Provocările determinării mercurului sunt bine cunoscute analiștilor care se confruntă, adesea, cu o serie de probleme în procesul de pregătire a probelor sau în etapele de analiză a mercurului. Milestone vine cu soluții pentru rezolvarea acestor provocări.

Tematica abordată:
  • Pregătirea probei: Mercurul este un element volatil, iar determinarea acestuia necesită pregătirea probei, ceea ce poate duce la pierdearea lui. Aflați care sunt avantajele analizei directe a mercurului.
  • Eliminarea și controlul efectelor de memorie a matricei: Analizoarele de mercur pot elimina și controla efectele de memorie a matricei, evitând supraevaluarea și asigură blank-uri de calitate.
  • Simplifică fluxul de lucru: Analizoarele de mercur Milestone au fost concepute pentru o varietate largă de probe, având un interval larg de concentrații: de la ppt la ppm. 

Prezentarea va fi susținută de către reprezentantul Milestone:

Roberto Boschini – Product Manager

Participarea este gratuită, iar webinarul durează aproximativ 45 de minute, fiind urmat de o sesiune de intrebări și răspunsuri.
 
Dacă vă veţi înscrie până în ziua evenimentului, veţi putea accesa versiunea înregistrată a webinarului, timp de câteva zile după sesiunea live.


Pentru înregistrare click aici