FLUKE

FLUKE Aparate de masura de la Fluke, distribuite in Romania de Ronexprim

Fluke Corporation este liderul mondial in domeniul fabricarii, distributiei si service-ului aparatelor de masura si control, dar si al programelor de tip software dedicate. De la infiintarea sa, in 1948, compania a revolutionat si a ajutat la cresterea industriei tehnologice, iar fiecare fabrica, spital sau cladire de birouri construita in prezent reprezinta un potential nou client al companiei.

De la instalatii industriale electronice, de mentenanta sau service si pana la instrumente de masura si pentru controlul calitatii, aparatele Fluke ajuta la bunul mers al industriei la nivel global. Printre clientii companiei se numara tehnicieni, ingineri, metrologi, producatori de dispozitive medicale si profesionisti in retelistica, adica oameni a caror reputatie depinde de uneltele folosite zi de zi.

Subsidiara a Fortive Corporation, Fluke este o corporatie multinationala cu sediul central in Everett, Washington (SUA). Centrele de productie sunt localizate in SUA, Marea Britanie, Olanda si pe teritoriul Asiei, iar alte filiale sunt situate pe teritoriul Europei, Americii de Nord si de Sud, Asiei si Australiei.

Fluke Corporation este distribuitor autorizat in mai bine de 100 de tari, inclusiv Romania, si are peste 2.400 de angajati. Compania ocupa unul dintre primele doua locuri pe toate pietele pe care este prezenta.

Ronexprim este distribuitor autorizat in Romania al produselor Fluke. In oferta Ronexprim gasesti multimetre digitale, osciloscoape, megohmmetre, camere de termoviziune, testere, termometre, telemetre, sonde, stroboscoape, nivele laser, dar si numeroase alte aparate de masura si control sub brandul american.

Site: https://www.fluke.com/en