Profilul Companiei

Profilul Companiei

Despre noi

RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991, cand a inceput sa activeze ca Agentie si Service a companiei olandeze Philips.

De atunci ne-am extins permanent gama de produse oferite, pentru a satisface cerintele pietei, pastrand insa nota definitorie a domeniilor principale pe care activam.

Furnizorii nostri externi sunt producatori de renume mondial, lideri pe domeniile pe care activeaza (vezi pagina Parteneri), astfel incat echipamentele si serviciile pe care vi le oferim sunt dintre cele mai moderne si mai bune in lume.

Obiectul nostru principal de activitate este comertul de aparatura profesionala de masura si control, calibratoare, echipamente pentru caracterizarea materialelor, aparatura analitica de laborator: microscoape electronice, spectrometre si difractometre, echipamente pentru electrochimie, echipamente pentru analize fizico-chimice, sisteme de monitorizare a proceselor, sisteme de preparare a probelor, sisteme si echipamente pentru cantarire si dozare, elemente de automatizare, materiale de referinta certificate, precum si furnizarea serviciilor de instalare, service si mentenanta pentru echipamentele pe care le furnizam, consultanta tehnica, import, distributie, integrator in contracte de furnizare echipamente.

Scopul declarat al RONEXPRIM SRL este de a dezvolta activitatea desfasurata in cei 31 ani de existenta pe piata romaneasca, de a adapta activitatea la conditiile economice actuale, astfel incat sa asiguram succesul pe termen lung al activitatii noastre, satisfacerea cerintelor clientilor si crearea de avantaje pentru companie, pentru angajati si pentru toti partenerii.

Misiune           

RONEXPRIM si-a propus sa contribuie la promovarea pe piata romaneasca a unor produse si servicii la nivelul exigentelor europene si la dezvoltarea unui mediu de afaceri normal, bazat pe incredere si respect reciproc. In acest sens urmarim sa va oferim intotdeauna produse competitive si de calitate, care sa satisfaca cerintele dvs.

Va garantam ca veti primi intotdeauna cele mai adecvate solutii la cererile dumneavoastra, cu maxima promptitudine si chiar solutii complete, la cheie, daca aveti nevoie.

Deviza noastra principala este sa oferim performanta in tot ceea ce facem, astfel incat sa avem toti clientii multumiti.

Valori

Suntem animati de respectul fata de toti partenerii de afaceri si dorim sa fim de un real sprijin clientilor, prin experienta tehnica acumulata de specialistii nostri si prin profesionalismul echipamentelor si serviciilor noastre.

Unul din atuurile noastre pe piata romaneasca este capitalul de incredere pe care l-am dobandit in decursul intregii noastre activitati, atat din partea clientilor cat si din partea producatorilor, capital pe care ne straduim sa-l mentinem si sa-l dezvoltam.

Suntem de parere ca afacerea cea mai buna este aceea in care toti partenerii castiga si sunt multumiti, asa incat sa le faca placere sa colaboreze din nou cu noi.

Totusi, consideram ca nici o sarcina nu este atât de importanta incât sa puna in pericol sanatatea, siguranta oamenilor sau a mediului ambiant iar daca, in timpul derularii activitatii, va apare o situatie care sa contina asemena riscuri, vom urmari sa o solutionam fara sa facem compromisuri in acest sens.

Clienti

Produsele si serviciile noastre se adreseaza unui segment larg de piata continand universitati si institute de cercetare din domeniile biomedical, farmaceutic, microbiologie, biologie moleculara, metalurgie, materiale de constructii, chimie si petrochimie, electrotehnica si energetica, laboratoare de monitorizare a mediului si cele geologice, metrologii, armata, institutii si companii pentru protectia mediului si calitatea apei, industria alimentara, întreprinderile din domeniul transporturilor, producatori industriali de ciment, ceramica, sticla, metalurgie, petrochimie, farmaceutica, cosmetica, chimie, pesticide, vopseluri, persoane fizice,  etc.