Intrebari Frecvente

1. Cum cumpar?
 

Deoarece gama noastra de produse este foarte larga, va oferim mai multe modalitati de achizitionare din care puteti sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru dvs., in functie de produsul achizitionat:

a)      contract de vanzare-cumparare
Contractul de vanzare-cumparare, poate fi incheiat in urma castigarii unei licitatii dar si in afara licitatiilor, si va fi negociat astfel incat sa fiti multumit de conditiile oferite.

b)      comanda ferma si accept de comanda
Comanda ferma, ca urmare a unei oferte valide, poate fi trimisa prin fax (021.313.62.44 ) sau email (office@ronexprim.com)

c)      cumparare prin magazinul electronic
Cumpararea prin magazinul electronic consta in plasarea comenzii pe magazinul www.aparate-masura-control.ro, comanda care se finalizeaza prin mijloace clasice.

d)      cumparare prin SICAP

 

 2. Ce termene de livrare oferiti?

Termenele de livrare variaza si ele, in functie de echipamentul achizitionat, de la livrare din stoc la 3-4 saptamani sau la 2-3 luni, in cazul microscoapelor electronice construite dedicat pentru aplicatia dvs.

 

3. Ce perioade de garantie oferiti?

De la 1-2 ani, la garantia pe viata, in functie de echipamentul achizitionat.

 

4. Ce avantaje oferiti clientilor fideli?

Clientilor nostri fideli le oferim discount-uri, termene de livrare si de plata particularizate si prioritate in rezolvarea oricaror sesizari de service.

 

5. Cit timp asigurati piese de schimb si consumabile?

Perioada de timp cat asiguram piese de schimb si consumabile pentru echipamentele pe care le vindem este de aproximativ 8-10 ani si acopera durata de viata a echipamentelor si uzura morala a lor.