Consultanta si Instruire

Consultanta si Instruire

Doriti un ajutor suplimentar pentru a asimila noutatile tehnologice prezente pe internet si in literatura de specialitate si pentru a le integra in activitatea institutiei dvs.? Specialistii nostri, instruiti anual de catre producatorii externi cu cele mai importante noutati in domeniu, va pot veni in ajutor, daca solicitati aceasta, prin activitatea de consultanta tehnica.

De asemenea, va putem facilita accesul la sesiunile webinar sau seminariile online organizate de partenerii nostri sau, daca doriti, la cursurile de specializare organizate de acestia pentru beneficiarii finali.

Si nu in ultimul rand, va invitam la seminariile si workshopurile pe care le organizam anual chiar noi.                         

Va semnalam aici si suportul deosebit pe care il ofera unii dintre partenerii nostri externi clientilor din toata lumea, suport de care puteti beneficia si dvs., direct sau prin intermediul Ronexprim.

Astfel, Malvern-Panalytical (fost Malvern), lider mondial in fabricarea de echipamente pentru caracterizarea particulelor, (pentru determinarea potentialului Z, a greutatii moleculare, a compozitiei chimice, a proprietatilor reologice, etc) va ofera, de la explicatii teoretice privind tehnologiile care stau la baza functionarii echipamentelor pe care le produc, pana la note de aplicatii, seminarii online, cursuri e-learning, prezentari multimedia ale tehnicilor si metodelor de lucru, ale aplicatiilor specifice in diferitele  industrii si ale echipamentelor, scurte prezentari audio ale celor mai importante dintre ele, s.a. Ele sunt disponibile utilizatorilor printr-o simpla logare.  

Thermo Fisher Scientific (fosta FEI Company), lider mondial in productia de microscoape electronice pentru utilizari la scara nanometrica, cu aplicatii in cercetare, resurse naturale, electronica sau in stiintele vietii, ofera si el programe de asistenta educationala, informatii teoretice de baza despre microscopia electronica, brosuri, data sheet, studii de caz, note de aplicatii, articole, conferinte, cursuri de specializare.

 Alt partener important al nostru, Fluke, cu diviziile sale Fluke Calibrare, Fluke Industrial, Fluke Biomedical, furnizor de aparatura de masura si control profesionala, lider mondial in domeniul pe care activeaza, ofera si el in mod constant un real suport clientilor sai prin Note de aplicatii, Virtual Demo, seminarii on-line s.a.

 O parte din aceste documente suport le veti gasi pe site-ul nostru, in limba romana iar numarul lor va creste costant.